Laminaat

U heeft bij ons keuze uit ruim 10verschillende soorten laminaatvloeren,mooie up-to-date kleuren en uiteraard heeft u ook keuze uit laminaat met een v-groef voor een landelijke uitstraling te creeren en ook de x-large panelen voor een zeer mooi geheel te maken van uw vloer!!

Onze laminaat is niet te vergelijken met die in de bouwmarkten liggen maar is van hoogwaardige kwaliteit het is natuurlijk ook aantrekkelijk dat wij u onze legservice aanbieden scheelt u een hoop transport en sjouwwerk en u heeft de garantie dat het perfect wordt gelegd!!

De laminaat actie van €34,95 m2 is een kwaliteit laminaat met v-groef,we hebben uiteraard ook large panelen en tegelmotief laminaat in meerdere kleuren verkrijgbaar.

LAMINAAT-ACTIE:
€34,95 m2
incl. leggen en folie-ondervloer!!

uiteraard ook andere kwaliteiten en prijsklassen laminaat te verkrijgen bij ons!

Bij de bovenstaande laminaat-actie zijn plak/plinten niet ingegrepen uiteraard zijn deze wel bij ons te verkrijgen,de ondervloer is een folie Pf foam ondervloer.
Mochten er andere wensen zijn in verband met de ondervloer is dat uiteraard ook te verkrijgen bij ons.

De laminaat-actie met v-groef is te verkrijgen in 10 verschillende kleuren hieronder staan de kleuren voor uw afgebeeld:


We komen met onze handstalen van laminaat naar u thuis voor het uitzoeken welke vloer het mooiste bij uw smaak en interieur past.

We meten alles gelijk op zodat uw meteen de prijs weet.